HER SER i SÅ ET VIDUNDERLIG BILLEDE AF DET DANSKE LANDSKAB MED DE SMUKKE GULE RAPS MARKER.

Velkommen til vores hjemmeside

😲  HER DEN BLÅ FORGLEMMIGEJ, NEJ VI KAN DA BESTEMT IKKE GLEMME DETTE SMUKKE FORÅR.
SOM NU HAR VARET I NÆSTEN 1. MÅNED. JA MAN FØLER IND IMELLEM AT DET ER SOMMER  - SÅ JEG ER HELT OVERBEVIST OM AT MED DETTE VEJR KAN VI KUN FØLE AT VI HAR HAFT ET MEGET LANGT FORÅR OG IGEN SÅ TROR JEG PÅ AT VI FÅR EN DEJLIG VARM SOMMER 2007.

Velkommen til vores hjemmeside

🙂 Et forår i livet,en lille række Solfyldte dage, midt i evigheden.
Vort liv er en vej mod mange mål: mod oplevelser og øjeblikke.

Da jeg i dette forår gik rundt i vores Krogerup Skov og jeg så de første anemoner spirer frem. Da tænkte jeg på Mesterværket ,,DEN SKUMFØDTE VENUS`` som kan ses på museet Uffizierne i Firenze. Malet af Sandro Botticelli.
På Maleriet er der flere skjulte symboler bl.a. roserne som henviser til myten om kærlighedsblomsten der blev født samtidig med Venus. Nemlig Anemonen som netop varsler forårets komme.
Jeg vil hermed ilustrerer foråret med disse billeder om forårets komme samt med konfirmationen for vores og andres børns konfirmation.
Kik på billederne  - kun fantasien sætter grænser.
 
HER ER SÅ BILLEDET  AF DEN SKUMFØDTE VENUS .

Velkommen til vores hjemmeside

Her er så indgangen til Krogerup højskole samt videre til en dejlig skovtur i Krogerup skoven .

forårs billeder

Fra den smukke skov med de mange små søer og vandløb. Ja det er som et eventyr at gå rundt derinde man bliver i så godt humør når man blot kan gå derinde og nyde stilheden kun afbrudt af fugle sangen og blæstens susen i træ toppene. 
Samt have en af sine nærmeste med sig fx en af børnebørnene 
Så er livet vær at leve. 

Velkommen til vores hjemmeside

Her er så lille Mike som skal begynde i skole efter sommerferien.

De smukke kirsebærtræer.

Hermed de smukke Japanske kirsebær træer ved Poulsens plante skole.

Det er også en virkelig forårs oplevelse at se denne smukke gamle alle med både nye og gamle kirsebær træer.

Velkommen til vores hjemmeside

😋  FØRST HAVDE VI ANEMONERNE NU ER DET FANDENS MÆLKEBØTTER OG BELLIS SOM PRYDER MARKER OG ENGE.

Velkommen til vores hjemmeside

🤩 VORT LIV ER EN VEJ MOD MANGE MÅL: MOD OPLEVELSER OG ØJEBLIKKE,SOM GIVER LØN FOR MØJE OG URO, FOR ALLE SKUFFEDE FORHÅBNINGER OG ALLE GRÅ HVERDAGE. SOLSORTENS SANG EN DANSK FORÅRSAFTEN, STJERNEHIMLENS FLAMMENDE KUPPEL EN NAT VED NILENS BRED. JEG VED OVERHOVEDE IKKE NOGET OM LIVETS MENING, MEN FOR OS ALLE FINDES DER TIDSPUNKTER, HVOR VORES LIV ER MENINGSFULDT, HVOR VI FORNEMMER ELLER FORSTÅR NOGET, SOM GØR LIVET VÆRD AT LEVE.
ET MENNESKE JEG MØDTE, NOGLE ORD JEG SKREV, ET BREV JEG FIK, ET BARNS KÆRLIGHEDS ERKLÆRINGER OG DET AT FØLE AT ANDRE HAR BRUG FOR EN . NETOP DETTE , OG INTET ANDET KUNNE VÆRE MENINGEN MED MIT LIV.
KIK IND OG SE PÅ MINE BILLEDER ENGANG IMELLEM OG LÆS OM MINE FILOSOFISKE MENINGER OM LIVET MED MERE OG SEND MIG DIN MENING  OM DE SAMME EMNER ?HILSEN ENTEN PÅ MAIL
SALON-YVONNE@MAIL.DK
  eller skriv en hilsen i min gæstebog.Venlig hilsen fra Lone Yvonne Ravn

Yvonnes hjemmeside fortæller videre.

🤩FORÅRET ER ALTID UNGT,VERDEN ER LIGE NY - HVER GANG ANEMONERNE  SLÅR ØJNENE OP MELLEM BLADENE FRA I FJOR.OG ALLE DE ANDRE BLOMSTRENDE BUSKE OG TRÆER -SPRINGER UD.
SÅ FØLER JEG AT JEG LEVER OG ALTING STARTER PÅ NY. 

Velkommen til vores hjemmeside

🤩 En pragtfuld dag i vores dejlige Krogerup skov med en af vores 4. dejlige børnebørn.

Velkommen til Harridslevgårds Slot.

Her🤪ser I de helt fantastisk smukke på fugle på Harridslev gårds Slot.
😀I 8.dage havde vi den stor glæde og fornøjelse at kunne inviterer vores børn og børnebørn og vores 2. svogre og svigerinder til at besøge os.
Vi havde skønt vejr.næsten sol fra morgen til aften og masser af skønne oplevelser- rundt på Nord Fyn.😎

Velkommen til vores hjemmeside

🙂  Her ser I noget af familien foran haridslevgårds slot - Hvor vi havde lejet Nord fløjen til en familie ferie i juni  2007.-- det kan virkelig anbefales -Vi har det dejligt når vi er sammen og man lærer hinanden at kende på en helt anden måde.-Det er et skønt slot som iøvrigt har Danmarks største riddersal i privat eje - den er på 400 kvardrat meter.😙 jeg glemte at fortælle at der gik ca 25.😲 påfugle rundt i parken.

Velkommen til vores hjemmeside

🙂 En tur i Hillerød - gælder naturligvis barok haven og Frederiksborg slot.- hvis ældste dele stammer fra Herluf Trolle og Birgitte Gøyes tid nemlig fra 1560.
Frederik den 2. byggede fx .badstuen  - det lille slot ude i parken.Desuden er Christian den 4. født på slottet og det er ham som har bygget dette smukke renæsanceanlæg.
Min datter står og ser så yndig ud som I kan se på billedet.som er taget en dejlig solskinsdag i juli 2007. en af de få dage hvor det ikke regnede for det har jo virkelig regnet i juli -ca 250. milimeter regn har vi jo fået - puha.🤪
Men som man så smukt siger der er aldrig noget i vejen med vejret det er der i mod folks påklædning.😎

Velkommen til vores hjemmeside--Så er vi nået til august 2007.

🤪 😀 Så er vores yngste barnebarn blevet 5. år Han havde en virkelig fin fødselsdagsfest med stort telt i haven og som I kan se en flot lagkage og han fik en masse dejlige gaver og havde en virkelig god dag .
Pøj pøj med dit liv fremover ønsker Morfar og Mormor.😙

Velkommen til vores hjemmeside

🤩 Så er vi nået til det skønneste af næsten alt -en ferie ved VESTERHAVET OG SLETTESTRAND. NÅR LYNGEN BLOMSTRE -DET ER BARE EN LISE FOR KROP OG SJÆL-JA HVAD ER LIVSKVALITET -FOR MIG ER DET HELT BESTEMT AT OPLEVE SOLNEDGANGEN VED VESTERHAVET  OG HEDEN, JA MAN TROR DET NÆPPE.. MEN KOM SELV, BESE DEN LIDT. LYNGEN ER ET PRAGTFULDT TÆPPE,BLOMSTER MYLDRE MILEVIDT.... H.C.ANDERSEN BESKREV DET SÅDAN HER. JYLLAND MELLEM TVENDE HAVE OG IH HVOR HAVDE HAN RET -HEDEN MED DENS SÆRPRÆGEDE SMUKKE NATUR ER  NOGET HELT FOR SIG SELV - DET VIOLETTE LYNGTÆPPE ISÆR I AUGUST/SEPTEMBER MÅNED NÅR DET STÅR I FULD FLOR.JA SÅ DRAGES JEG OP TIL HEDEN. OG TÆNKER DA PÅ BLA MINE FORFÆDRE SOM OGSÅ HAR VANDRET PÅ DETTE STED B.LA .MAUL SLÆGTEN SOM JEG NU KAN SPORE HELT TILBAGE TIL 1578.  - VED HJÆLP AF KARTOFFEL TYSKER FORENINGEN - HAR JEG KUNNE KOMME CA .15 GENERATIONER TILBAGE TIL NIEDERHAUSEN I SYD TYSKLAND -TIL EN AF MINE FORFÆDRE VED NAVN MICHEL MAUL.
 DET ER SKØNT AT KENDE SINE RØDDER- FOR DET ER SLÆGTEN DER BÆRER HELE FUNDAMENTET TIL - ALT LIV.

Velkommen til vores hjemmeside

🙂 ;; EFTERÅR;; 2008.😘
Hej igen Nu er vi så nået til efteråret 2008. Og sikke nogle flotte billeder synes jeg selv at jeg har fået,kik selv og nyd dem?
Nb. skriv gerne til mig og fortæl om dit efterår eller andre oplevelser.
🤪Bedste Hilsener fra - salon-yvonne@mail.dk  eller find mig på Facebook. Lone Yvonne Ravn?

Mine bedste dyre billeder 2008.

🤪 Her ser I så mine smukke dyre billeder fra oktober og november 2008.😀

Velkommen til vores hjemmeside

🙂  Her ser I lidt flere billeder med mine flotte dyre billeder fra efteråret 2008.🤪 🙃