Fotoalbum


🤩
Hej Salon - Yvonne  - har lagersalg,Fra medio februar til medio april 2016..Og så længe lager haves? kom og byd på mine smykker. tasker samt nyt og genbrugs tøj. Jeg giver op til 50 % på mange af mine varer.NB De fleste af de varer I ser på denne side er på tilbud.
Send en mail, om du er interesseret i at besøge min forretning og se og måske købe nogle af mine gode tilbud?www.yvonneshjemmeside.dk
😲 🙂Her ser du nærbilleder fra min butik der er tilknyttet min salon.

Jeg kan anbefale jer at købe mange af mine varer- men jeg vil især gerne anbefale jer -SWISSO LOGICAL hudpleje serien som er fantastisk god både til børn og voksne.-- ingredienserne er bl.a. ECHINACEA på dansk  kaldt SOLHAT. Som er kendt for sine positive - medicinske og kosmetiske kvaliteter.--Priserne er rimelige fra 70. til ca 220 kr.

Ligeledes kan jeg varmt anbefale DALENS OLIE  som er blandet efter Edgar Cayces opskrift- Olien er fra naturens eget produkt --er god til Ansigt & Krop -Bevarer hudens ungdommelige udseende, Modvirker Kløe & Hudirritation styrker musklerne med flere andre ting og prisen er 150 KR.. for 250ml.
DER ud over salg af mine smykker.
Mine skønne smykker er også rimelige i pris fra ca.100 kr. til ca. 1.600 kr.
Belagt med 18 karat Guld eller Rhodium samt flere har hånd indlagte --SWAROVSKI  KRYSTALLER. -----Så jeg synes at man nemt kan komme til at ligne en hel million med mine produkter - Kom venligst og bedøm selv.Smykkerne opfylder kraverne i EU`s Nikkel Direktiver.
Venlig hilsen fra Lone Yvonne Ravn.
NB: Kik ind på min hjemmeside engang imellem eller ring og lav en aftale om et besøg i min forretning for præsentation og eventuelt salg.???
 TLF 49-191649. eller mail ---mailto:---salon-yvonne@mail.dk samt send en hilsen til min hjemmeside fx.i Postkassen.med e-mail adresse  - så jeg eventuelt kan kontakte personer der er interesserede i at købe noget fra min forretning..??
www.yvonneshjemmeside.dk
😘NB.
SAMT - SKRIV VENLIGST EN HILSEN I MIN GÆSTEBOG  - ROS ELLER RIS - JA - 🤩 HVAD I SYNES OM MIN HJEMMESIDE?
😎  FORTÆL OM I SYNES AT DER MANGLER NOGET , SÅ VIL JEG FORSØGE AT FYLDE MERE PÅ ELLER TAGE NOGET BORT,OK? JA GIV MIG JERES PERSONLIGE MENING, DET VIL VÆRE MED TIL AT MIN FORRETNING KAN OPFYLDE DE FLESTE MENNESKER BEHOV.
😲  HUSK AT HVIS I TRYKKER PÅ ET AF MINE BILLEDER SÅ KAN I KOMME IND OG SE ET SLIDES SHOW AF MIN FORRETNING.
🤩Kik her på nogle af mine flotte frisure både til kvinder - mænd og børn --se billeder nederst på siden. Tak fordi i besøgte min hjemmeside - kik ind igen for så er der kommet flere nyheder og god fornøjelse og på gensyn i min forretning. Hilsen fra Yvonne. TLF 49191649.